upz2zhkr

zv.kryeministri turk Ishler përuroi...

Zëvendës kryeministri turk, Emrullah Ishler, ka qëndruar sot në qytetin e Prizrenit. Me këtë rast, Ishler i shoqëruar nga përfaqësues të institucionev...

jakobsonrtk

Jacobson: Themelimi i Gjykatës, laj...

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Tracey an Jacobson, e ka cilësuar si lajm të mirë për Kosovën, miratimin e themelimit të Gjykatës së po...

kuvendi

Kuvendi i Kosovës miratoi themelimi...

E plotësuar 13:19: Kuvendi i Kosovës me 89 vota për, 22 kundër dhe dy abstenime miratoi themelimin e Gjykatës speciale që do të merret me krimet e sup...

xhamiasinan

Sot bëhet hapja solemne e oborrit t...

Më datë 23.04.2014, e Mërkurë, ora 15:00, bëhet hapja solemne e oborrit të xhamisë së "Sinan Pashës" në Prizren, (më tepër...)...

Lokale

lshp

Prizren: 500 mijë euro për bibliotekë

Prizreni së shpejti duket se do të nisë njërin nga projektet më të rëndësishëm në fushën e kulturës dhe arsimit, ndërtimin e një biblioteke ...

Nacionale

BE

BE-ja, 500 milionë euro për Kosovën deri më 2020

Gjatë periudhës 2014-2020, Bashkimi Evropian do të ofron afro 500 milion euro asistencë për Kosovën....

Showbiz

milipz

Mili, po shkëlqen në karrierën e tij. Vjen plotë befasi

Është ndryshe nga shumë këngëtarë para dhe pas tij. Është rritur dhe formuar nën frymën e muzikës së lehtë, baladave dhe aty këtu edhe muzik...

SPORT

japonez

​Dy japonez përforcojnë Lirinë e Prizrenit

Dy lojtarë nga Japonia janë bërë pjesë e skuadrës së Lirisë. Kei Ermin Dellovac dhe Hikaru Bekim Dellovac, të cilët e kanë babanë me prejard...